2014年2月15日土曜日

คอมมานโดShirinugui ของสงคราม ในช่วงปลาย ของความพ่ายแพ้ ที่อุดมสมบูรณ์ มีความต้องการ ที่จะทำ" อิมพีเรียล สำนักงานใหญ่ " ไม่

คอมมานโดShirinugui ของสงคราม ในช่วงปลาย ของความพ่ายแพ้ ที่อุดมสมบูรณ์ มีความต้องการ ที่จะทำ" อิมพีเรียล สำนักงานใหญ่ " ไม่
 (ในการ ทำความสะอาด เช่นความล้มเหลว ของ Shirinugui = อื่น ๆ )


มันเป็นสิ่งที่ ทุกคน คิดอย่างนั้น คือการ อ่านได้ใน ความประสงค์ของ หน่วยคอมมานโด... "อย่า ทำซ้ำ สงครามอีกครั้ง " ไม่ สามารถมองเห็นได้ โดยการกำจัด น้ำตา
ตัวอักษร เช่น การฆ่าตัวตาย นักบิน พลีชีพ บันทึก ถูก เขียน ซึ่งเป็น ถนน อย่างแน่นอน ... " พิสูจน์ถึง ความสงบสุข"" โศกนาฏกรรม ของสงคราม ", " ความรู้สึกของ ผู้ที่ รัก " จะถูก สะกดออกมา ไม่มี การคัดค้าน

แต่ผมสามารถ ได้ไป หยุดคิด เพียงแค่ ความงาม" อารมณ์ ", " แช่อยู่ใน อารมณ์" เป็น หลังจากดู "ศูนย์" ภาพยนตร์ สนุกสนาน นิรันดร์ กับรูปแบบของ วีรบุรุษของ คอมมานโดมัน มันคืออะไร

"ทำไม คอมมานโด หรือ เป็นสิ่งจำเป็น ? หากคุณ สามารถคิดใน หัวของฉันและ " ... และควรจะ " คิด "

สถานที่แรกที่ จะได้รับการ ยอมรับว่าเป็น ประมาท แม้กระทั่ง ความเป็นผู้นำของรัฐ ในเวลา"กับ สงครามสหรัฐ = สงครามในมหาสมุทรแปซิฟิก " เป็น
มัน ได้มาจากการ ทำสงคราม โดย การวิ่ง " การเมือง ไม่ ได้รับการพิจารณา เนื่องจาก การแบ่งแยกนิกาย ของกองทัพบกและ กองทัพเรือ . "

ถ้าเป็นเช่นนั้น ยอมรับยอมจำนน โดยไม่มีเงื่อนไข เร็วที่สุดเท่าที่ พวกเขากลายเป็น ที่อุดมไปด้วย ถ้า พ่ายแพ้

กว่า ไม่ได้มี นายทหารหนุ่ม หนุ่มสาวที่จะ ฆ่าตัวตาย ที่พวกเขา

หาก กว่าไม่มี ความจำเป็น ที่จะตาย ไม่ได้หรือไม่ ... ทุกคน จะไปถึง คำถามดังกล่าว

คือการรักษา ความกล้าหาญ ว่า " การฆ่าตัวตาย ทหาร " แต่ การฆ่าตัวตาย ไม่ได้เป็นกลยุทธ์ ปกติ

การฆ่าตัวตาย เป็น สงคราม กองโจรตัวเอง

"ทำไม ในสถานการณ์ สงครามของความพ่ายแพ้ หนา ของสงคราม สาย ในขณะที่ ที่ดิน กองทัพเรือ พวกเขา จัดระเบียบ หน่วยคอมมานโด หรือไม่ "

พวกเขา เป็น หน่วยคอมมานโด " การดำรงอยู่ เป็น Shirinugui " โดย sectionalism ของ พนักงาน ราชการ ของ ทหารบกและ กองทัพเรือ ของเรา
 (ในการ ทำความสะอาด เช่นความล้มเหลว ของ Shirinugui = อื่น ๆ )
เจ้าหน้าที่และ กองทัพเรือ ของเรา กองทัพจักรวรรดิ สำนักงานใหญ่ ที่ ถูก ทำลาย โดยการออก หน่วยคอมมานโด จาก ทั้งสองฝ่ายเป็นผลมาจาก"เกม โทษ ของแต่ละ อื่น ๆ " ในการ นี้

ความรู้สึก ของญี่ปุ่น เพื่อให้คุณทราบ ว่า ข้อเท็จจริงของ หน่วยคอมมานโด... "อย่า ทำซ้ำ สงครามอีกครั้ง " มันควรจะเป็น ภาพรวมของ สงครามครั้งนี้อยู่ในมือของ ญี่ปุ่น

สรุป การทดลอง โตเกียว มัน เป็นเพียงอำนาจ ชัยชนะ ได้ เป็น " พิธี ของผู้ชนะ" และ " จัดเลี้ยง "
แต่ ความรับผิดชอบ ในฐานะที่เป็น สงคราม แน่นอน อัยการ อาชญากร ชั้นสงคราม ที่ได้รับการ ดำเนินการ บางอย่างที่ ฮิเดกิ Tojo จุดเริ่มต้น
และบางส่วนของ อำนาจ ชัยชนะจากประเทศ พ่ายแพ้ ของ ญี่ปุ่น ที่จะ " ลิ้มลอง " เป็น " บูชายัญมนุษย์ "

ที่ คุณสั่ง ฆ่าตัวตาย กรณีที่เป็น " ประโยค แห่งความตาย" จึงจะพูด
นอกจากนี้ยังเป็น บทสรุปของ สงครามญี่ปุ่น สิ่งที่ ตัวเอง ประณามสำนักงาน อิมพีเรียล สั่งว่า" ประโยค แห่งความตาย"

ยังฉัน สงสัยว่ามี ความหมาย ต่อการดำรงอยู่เพื่อประดับ คอมมานโด ยืน กว่า 70 ปีหลังจากที่ สงคราม
บางคน กลายเป็น ประธานของ บริษัท การค้า ที่สำคัญและ ในหมู่พวกเขาเป็น รัฐบาลรัฐบาล และสินค้า อิมพีเรียล OB สำนักงานใหญ่ ของเราที่ หลังจากสงคราม ถูกถอด เพื่อประดับ คอมมานโด สำหรับ อิมพีเรียล สำนักงาน OB ที่พวกเขา เป็นสิ่งที่ แสดงให้เห็นถึง สถานะทางสังคม ตำแหน่งที่ ประสบความสำเร็จ ผมหมายถึง มีความต้องการ ที่จะตกแต่ง คอมมานโดขณะที่พวกเขา ยังมีชีวิตอยู่

"ใน ตัวเอง ของเขาเอง " นายทหารหนุ่ม ที่ถูก กล่าวว่าจากทหาร ที่เหนือกว่าและ ก็ " ตาย " และพบว่า แรงจูงใจในการ ตาย เพียงแค่ ... ไม่ควร ต้องการที่จะตาย คำตอบคือ " ครอบครัว " เป็น" แม่ " และ " เด็ก ที่ มองไม่เห็น " เพียงแค่นี้ เป็น โศกนาฏกรรม ของ หน่วยคอมมานโด

" คอมมานโด อะไร ? มันควรจะ ตรวจสอบ ด้วยเหตุผล โดยไม่ต้อง ซาบซึ้ง ไม่ได้ ถวายพระเกียรติแด่ เช่น " ก็ยัง เป็นหนึ่งใน บทสรุป สงครามญี่ปุ่น
มิฉะนั้น มันจะไม่ อาจ จบลง โดยกองกำลังป้องกันตนเอง ใน " โศกนาฏกรรม เดียวกัน " อีกครั้ง
สามารถที่จะ ป้องกัน ตัวเอง ของญี่ปุ่น ของพวกเขาใน ญี่ปุ่น เป็นเรื่องของหลักสูตร ที่ ไม่สมควรที่จะ บ่น จากประเทศจีนและ เกาหลีใต้
มันเป็นหนึ่งใน ตัวเลือกที่จะ ปกป้องตัวเอง ญี่ปุ่น ยัง ถ้า ต้องเผชิญกับ ทางเลือกของ" นิวเคลียร์ อาวุธ "
มันไม่ได้ บอกว่า เป็นวิธีที่จะ อเมริกา

แต่ ที่จะทำซ้ำ ไม่ต้องสงสัยเลย ว่า " โศกนาฏกรรม เดียวกัน " ถ้า สรุป สงครามญี่ปุ่น
มีความกังวล ว่าการ ทำซ้ำ มันยืนเป็น

หลังจากที่สงครามกองทัพ เรือ ได้รับการ รื้อถอน แต่ ได้รับการ ส่งลงมาให้ข้าราชการ Kasumigaseki แม้ตอนนี้ " sectionalism ของ พนักงาน ราชการ ของ กองทัพบกและ กองทัพเรือ ของเรา " มันเป็นเรื่องการบริหารงาน แบบบูรณาการ ในแนวตั้ง ของฟื้นฟู แผ่นดินไหว ที่ เกิดอุบัติเหตุ นิวเคลียร์ ฟูกูชิม่า ใน
สถานการณ์ปัจจุบัน เป็น ว่าไม่มีใคร รับผิดชอบ แต่คุณ สามารถตกแต่ง" การฆ่าตัวตาย หมู่ " เพื่อสิ้นสุด คนงาน โรงไฟฟ้านิวเคลียร์ มัน สื่อ เพื่อหลีกเลี่ยงการ รายงาน ด้วยความตั้งใจ ของ สปอนเซอร์ ของเขาเรา เผชิญหน้ากับ ความเป็นจริงของ พวกเขา อยู่ที่ไหนสักแห่ง ฉัน หลีกเลี่ยงสิ่ง


( อ้างอิง ด้านล่าง)
สี่วัน โดยมีวัตถุประสงค์ของ มรดก ความทรงจำ โลกของ 333 จุด เช่นจดหมายลาตาย ของสมาชิก เทศบาล Chiran การฆ่าตัวตาย ในห้องโถง ความสงบสุข ในการเรียกเก็บ, Kagoshima จังหวัด ภาคใต้ของ คิวชู เมือง มีกองทัพญี่ปุ่น อดีต Chiran สนามบิน สงครามในมหาสมุทรแปซิฟิก นักบิน พลีชีพ หลาย บิน สหประชาชาติ ฉันถูกส่ง แบบฟอร์มใบสมัครการศึกษา วิทยาศาสตร์และวัฒนธรรม องค์กร ( ยูเนสโก ) สำนักงานใหญ่

ที่ระลึก คุณจะใช้สำหรับ และเป็นชื่อ "จดหมาย จาก Chiran " เมือง ประมาณ 10,004 พัน จุด ของการจัดเก็บ ฮอลล์ สันติภาพ วันที่ และชื่อของ สมาชิกที่มีการอธิบาย เลือก165 บุคคล ที่สามารถ ระบุว่าเป็น ลายมือ ของบุคคลที่

Wakamatsu Fujio ธง = ในขณะที่ จังหวัดฮายาโตะ -cho (ตอนนี้ Kirishima ) คิดว่า เอา ออก จาก Chiran ที่ 3 มิถุนายน 1945 (19 ) = การ ( การฆ่าตัวตาย ทราบ จะได้รับใน ช่วงเวลา ที่ผ่านมา ) เขียน ล่าสุด หัวเราะ พิชิต "แม่ Fujio เป็น (ต้ม สะกดด้วย " คุณสามารถ) ผม ใส่ความคิด ของความคิด หลายกับแม่ Shimode Kanpei นายกเทศมนตรี กล่าวว่า " ต้องการส่งไปยัง โลกผ่านทาง ข้อความ ที่เหลือในบุคคลสำคัญ ในสภาวะที่ รุนแรงและไม่ ทำซ้ำ สงครามอีกครั้ง . "

มรดก ความทรงจำ โลก ก่อตั้งขึ้น เพื่อวัตถุประสงค์ในการ ป้องกัน ดังกล่าว เป็นเอกสาร ที่มีคุณค่าที่ ไม่ควรลืม รวมทั้ง " ไดอารี่ของ แอนน์ แฟรงก์ " ในเนเธอร์แลนด์ 3 เหมืองถ่านหิน และ บันทึกภาพ ของภูมิภาค ฟุกุโอกะ ยามาโมโต Chikuho Sakube เข้ามา มีการลงทะเบียน ในประเทศ และ ต่อ การลงทะเบียนของ 2015 เป็นสมบัติของชาติ ว่าประเทศ จะถูกส่งไป To- ji Temple ใน เกียวโต " Toji เอกสาร ลิลลี่ " , เกียวโต Maizuru มุ่งเป้าไปที่ การส่ง ใบสมัคร ของ " การถอนตัว ที่เกี่ยวข้องกับ เอกสารและ ญี่ปุ่น กักกัน ไซบีเรีย " คำแนะนำของ ประเทศใดประเทศหนึ่ง สามารถมีได้ถึง 2 ในอนาคต คณะกรรมการแห่งชาติ ญี่ปุ่นสำหรับ ยูเนสโก คือการ หารือเกี่ยวกับ

ที่มา ( หนังสือพิมพ์ ตะวันตก) http://www.nishinippon.co.jp/nnp/national/article/67667

ใน สงครามในมหาสมุทรแปซิฟิก ต่อสู้ของ โอกินาวา Chiran ฆ่าตัวตาย สันติภาพ Kaikan บันทึกและ ภาพ พระธาตุ จดหมายลาตาย จดหมาย ของ 1,036 คน กองทัพ สมาชิก โจมตีพิเศษ ซึ่งกลายเป็น ผู้เสียชีวิต ชิ ตี ร่างกาย ร่วมกัน กับทุก เครื่องบิน เรือข้าศึก เป็น爆装ไม่มี ประวัติศาสตร์ของมนุษย์ กรณี ที่คล้ายกัน ได้ตีพิมพ์
จดหมาย ดังกล่าว เป็น จดหมายลาตาย นักบิน กามิกาเซ่ ได้รับการ เขียน เป็น " พิสูจน์ถึง ความสงบสุข"" โศกนาฏกรรม ของสงคราม ", " ความรู้สึกของ ผู้ที่ รัก " ถูก สะกด
ในวัสดุ เหล่านี้ ผมเชื่อว่าการ บอก บทเรียน ชีวิต ให้กับประชาชน ของ โลก ความน่ากลัวของ สงครามและ การส่ง ที่ เรียกว่า " จะต้องไม่ เกิดขึ้น ไปสู่สงคราม อีกครั้ง " ที่จะเป็น มรดกทางวัฒนธรรมของ การจัดเก็บข้อมูล ที่มีคุณค่ามาก สำหรับมนุษย์
เพื่อที่จะประหยัด โดยไม่ต้อง ให้เกิดความเสียหาย หรือสูญเสีย "จดหมาย จาก Chiran " นักบิน พลีชีพ ที่ถูก เขียนถึง เที่ยว ก่อน( การฆ่าตัวตาย ฆ่าตัวตาย Chiran ทราบ ) และ ไป Kataritsui อย่างถาวร ยังรุ่นต่อไป เป็น สมบัติ ของมนุษยชาติเรา 2015 ผม มุ่งมั่นที่จะ มรดกโลก ของปี การจัดเก็บ
http://www.chiran-tokkou.jp/news/sekaiisan/index.html

2014年2月14日金曜日

保導連盟事件=“韩国大屠杀” - 韩国娜掩饰自己过去的罪行

我已经关闭了胸部什么叫做“过去的错误”每个人在生活中。
所以,当你碰巧尤人的时候,通过向乳房他的手,谁是或“遗憾”和“犹豫”召回反思“过去的错误” 。
它,就是“慈悲”的另一方。

是这样的国与国之间的关系,可以通过消除其他没有良好的关系“同情” 。

无论是不是只有不多也不少的“疯狂” ,你不想聚会,你想忽略,但它是不可能的“地缘政治”向周边国家和韩国在最近几年。它是厌倦了运动伪造民意故意有些跟上韩国在日本“日本”是寄生于媒体。
然而, “抗日”合唱不应该被允许请求这样的道歉是出于视而不见到“皇帝”通过增加韩国的架子,在过去以“罪行” 。

 保導連盟 事件(人行道事故联邦) ,以应对朝鲜战争1950年6月25日爆发,韩国警察和武装部队重新韩国和他们的家人从共产主义转换总统李承晚的指令事故如囚禁在签字人的控制和组织,教育“全国Hoshirube联盟”平民和政治犯,是20万人的大屠杀,至少有[ 1 ] [2] 。
是120万人从600万人被屠杀的“泛全国委员会之前和之后的平民大屠杀真相揭示的荣誉复苏和朝鲜战争”的研究报告[ 1 ] [3] 。革命1960年4月之后的李承晚总统被推翻,全国血液刽子手幸存者董事会,创造了死者家属的声明的基础上的报告,但报告中1.14亿人有多少人被屠杀你是[4] [5]。杀了10万人,至少,其中包括由韩国政府孩子在朝鲜战争初期,赴海,煤矿排水及沟韩国政府“过去的历史组委会真相与和解(KO )”是已经证实,有[6]。如大屠杀和美军军官目睹美军已发布已被记录机密文件的审批详情[ 6 ] 。还有澳大利亚和英国的[ 7 ] ,美陆军少校报告屠杀在华盛顿的照片已经在持续了半个世纪被隐藏证人[ 8 ] 。此外,有报道称美国军事指挥官的道格拉斯·麦克阿瑟,但证据表明,它试图阻止没有被发现[ 8 ] 。
被暴露的事件,直到最近还一直忌讳在韩国,这是“大屠杀进行了共产党人” [ 8 ] 。

http://ja.wikipedia.org/wiki/%E4%BF%9D%E5%B0%8E%E9%80%A3%E7%9B%9F%E4%BA%8B%E4%BB%B6

之前在抗日是“慰安妇”合唱团,韩国人,应该面对的曾祖父,祖父,伯父做了“弟兄们大屠杀史” 。

甚至不要的东西纳粹一样,一堆下面的尸体,也不是日本皇军一样。它是韩国人做的同胞。它应该是共同的。

“南京大屠杀”,日本我做?虽然不希望是有道理的,但它就是发生在通过使用武力外交的所谓“战争”求解的过程也是纳粹德国。

保導連盟事件,是一场屠杀在文从一开始的兄弟姐妹朝鲜军队屠杀那里的大屠杀为该死的狗。

这是一堆的祖先是谁杀了杀牲畜兄弟姐妹爷爷你们谁韩国的尸体。
是韩国所有,一堆尸体是弟兄谁是你的人。
但可以理解,这并不意味着任何东西,如“反日”韩国人烧入眼睛......是疯了杀死韩国人。
보도 연맹 사건 = '코리안 홀로 코스트 "~ 한국은 자국의 역사에 마주

인생 에서 누구라도 " 과거의 잘못 " 이라는 것을 가슴에 닫혀 있다.
그래서 사람은 사람 을 비난 했다 때 때 자신의 손을 가슴 에 대고 " 과거의 잘못 ' 을 돌아보고 기억 " 후회 "나" 주저 " 을 하는 것이다.
그것이 상대에 대한 ' 배려 '라는 것이다.

국가 간의 관계에 있어서도 그러하다 상대에 대한 ' 배려 ' 없이는 좋은 관계 는 있을 수 없다.

작금의 이웃 나라 한국은 ' 미치 」라고 밖에 말투 가 없는 상대 하고 싶지 않아 무시 하고 싶지만 " 지정학 " 그것은 불가능하다. 일본 에 한국과 보조를 맞추는 일부 '재일' 이 미디어 에 기생 의도적으로 여론을 조작 하는 움직임 에 질려 이다.
다만 한국 의 과거 '범죄' 를 제쳐 놓고 " 반일 " 합창 은 눈 감아 줄 이 '천황' 을 내고 사과를 요구 하는 등 용서 안된다 .

보도 연맹 사건 ( 보도 연맹 사건 ) 은
1950 년 6 월 25 일 한국 전쟁 발발 을 받고 이승만 대통령 의 명령에 의해 한국 국군 과 한국 경찰이 공산주의 에서 전향 자나 그 가족 을 재교육 하기위한 통제 조직 '국민 보도 연맹 ' 의 가입 자나 수감중인 정치범 및 민간인 등 최소 20 만여 명 을 학살 한 사건 [1] [2].
" 한국 전쟁 전후 민간인 학살 진상 규명 과 명예 회복 을위한 범국민 위원회 ' 의 연구는 60 만명 에서 120 만명이 학살 되었다고 하는 [1] [3]. 이승만 대통령이 실각 한 1960 년 의 4 월 혁명 직후 전국 혈액 학살자 유족회 가 유족 들의 신고를 바탕으로 보고서를 작성 했지만, 그 보고서는 학살 된 사람 수를 114 만명 하고있다 [ 4 ] [5] . 한국 정부의 ' 진실 · 화해를위한 과거사 정리 위원회 ( ko ) '는 한국 전쟁 초기 에 한국 정부에 의해 아이들을 포함하여 적어도 10 만명 이상의 사람들 을 살해하고 하수구 및 탄광 이나 바다에 유기 한 것을 확인 하고있다 [6] . 공개 된 미군 의 기밀 문서 에는 미군 장교 의 입회 과 학살 의 승인 등 의 정보 가 기록되어 있다 [6] . 영국인 [7] 및 호주인 목격 도 미군 소령은 워싱턴 에 학살 사진 을 보고 있지만 반세기 동안 은폐되어 왔다 [8] . 또한 미군 사령관 더글러스 맥아더 도 보고되고 있었지만 막으려 한 흔적은 발견되지 않았다 [8] .
한국에서는 최근 까지 사건 에 손대지 도 금기 시되고 있어 「 학살은 공산주의자에 의해 이루어졌다 "고 했다 [8] .

http://ja.wikipedia.org/wiki/%E4%BF%9D%E5%B0%8E%E9%80%A3%E7%9B%9F%E4%BA%8B%E4%BB%B6

한국인 은 반일 '위안부' 합창 하기 전에 증조 할아버지 , 할아버지, 삼촌 이 한 " 동포 학살 의 역사 " 에 마주 한다.

다음 시체 더미 는 나치 가했던 것도 아니고 일본군 이 한 것도 아니다 . 한국인이 동포 에했던 일이다. 잘 봐 두어야한다 .

일본도 '난징 학살 ' 했던 무엇입니까? 정당화 할 생각은 없지만, 나치 독일 도 그것은 '전쟁' 이라는 외교 문제를 무력 으로 해결 하는 과정에서 일어난 사건 이다.

보도 연맹 사건은 한국군이 동포 를 처음부터 학살 있어 나무로 개자식 여구 학살 한 살육 이다.

너희 한국인 할아버지 들이 동포 를 가축 을 죽이는 것을 죽인 선조 의 시체 더미 이다.
시체 더미 는 모두 한국인 이다 , 여러분 의 동포 들이다 .
한국인이 한국인을 죽이고 마구 것이다 · · · 눈에 새겨 '반일 '등 아무 의미도 없는 것을 알 수있을 것이다.
Hoshirube Federation incident = "Korean Holocaust" - South Korea hide the history of the country

I have closed the chest what's called " mistakes of the past " to everyone in life .
So when you happen to blame the people , when , to reflect on " past mistakes " by applying to breast his hand , who is to or " regret " and " hesitation " to recall .
It is , is to the other party of " compassion " .

Is the case in relations between nations , there can be no good relations " compassion " by eliminating to the other .

Neither more nor less than to only as " crazy " , you do not want to party , you want to ignore , but it is impossible to " geopolitics " to neighboring countries and South Korea in recent years . It is fed up with the movement to forge public opinion intentionally Some of the keep pace with South Korea in Japan " Japan " is parasitic on the media .
However , " anti-Japanese " chorus should not be allowed to request such an apology is out turn a blind eye to " emperor " by increasing the shelf of South Korea in the past to " crime " .


Hoshirube Federation incident and ( sidewalk Federation incident ) is
In response to the Korean War broke out of the June 25, 1950 , control organization for the Korean police and South Korean armed forces to re- educate their families and convert from communism by the instruction of Syngman Rhee president of "National Hoshirube League " incidents such as civilian and political prisoners imprisoned in and Signatories , the genocide of 200,000 people, at least [1 ] [2 ] .
Are 1.2 million people from 600 000 people were massacred in the study of " pan- national committee for the honor of recovery and the Korean War before and after civilian massacre truth revealing " [1 ] [3 ] . The revolution immediately after April 1960 that Rhee president was ousted , the national blood slaughterer survivor Board , created the report on the basis of the declaration of the bereaved families , but the report 114 million people the number of people were massacred you are [4 ] [5 ] . Killed 100,000 people at least , including children by the South Korean government early in the Korean War , went to sea and coal mine drainage and ditch the Korean government " past history Organizing Committee for Truth and Reconciliation (ko) " is it has been confirmed that you have [6 ] . Details such as the approval of the massacre and witnessed by U.S. military officers to confidential documents of U.S. forces that have been published have been recorded [6 ] . There is also a witness of the Australian and British [7 ] , U.S. Army Major have reported a picture of slaughter in Washington has been continued to be hidden during half a century [8 ] . In addition , had been reported to the Douglas MacArthur of the United States military commander , but evidence that it tried to stop has not been found [8 ] .
Being exposed to the incident until recently also been taboo in Korea , it was " massacre was carried out by communists " [8 ] .
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E4%BF%9D%E5%B0%8E%E9%80%A3%E7%9B%9F%E4%BA%8B%E4%BB%B6

Before in the anti-Japanese to be "comfort women" chorus , Koreans , should face the "History of brethren massacre " that great-grandfather , grandfather , uncle did.

Do not even thing the Nazis did , a pile of dead bodies following nor is that the Imperial Japanese Army did. It's that the Koreans did compatriots . It should be common.

" Nanjing Massacre " Japan I did ? While not intending to be justified , but it is what happened in the process of solving by the use of force foreign affairs called " war " is also Nazi Germany .

Hoshirube Federation incident is a slaughter that massacre as damn dog in Ki massacre there from the beginning siblings Korean army .

It is a pile of dead bodies of ancestors who killed to kill the livestock siblings grandfather who of you Korean .
Is a Korean all , a pile of dead bodies are brethren who your person .
It will be understood that does not mean anything , such as " anti-Japanese " Koreans burned into the eyes ... is was crazy kill Koreans .
保導連盟事件=『コリアン・ホロコースト』~韓国は自国の歴史に向き合え

人生において誰にでも『過去の過ち』というものを胸に閉まっている。
だから人は人を非難してしまった時、する時、自分の手を胸に当てて『過去の過ち』を振り返り、思い出して『後悔』や『躊躇』をするのである。
それが、相手への『思いやり』というものである。

国家間の関係においてもそうである、相手への『思いやり』なくして良好な関係はあり得ない。

昨今の隣国・韓国は『狂ってる』としか言い様がない、相手にしたくない、無視したいけれども『地政学』にそれは不可能である。日本国内に韓国と歩調を合わせる一部の『在日』がメディアに寄生し意図的に世論を捏造する動きに辟易である。
ただ、韓国の過去の『犯罪』を棚に上げて『反日』合唱は目をつぶるが『天皇』を出して謝罪を要求するなど許すべきではない。

保導連盟事件(ほどうれんめいじけん)とは、1950年6月25日の朝鮮戦争勃発を受けて、李承晩大統領の命令によって韓国国軍や韓国警察が共産主義からの転向者やその家族を再教育するための統制組織「国民保導連盟」の加盟者や収監中の政治犯や民間人など、少なくとも20万人あまりを大量虐殺した事件[1][2]。
「朝鮮戦争前後民間人虐殺真相糾明と名誉回復のための汎国民委員会」の研究では60万人から120万人が虐殺されたとしている[1][3]。李承晩大統領が失脚した1960年の四月革命直後に、全国血虐殺者遺族会が、遺族たちの申告をもとに報告書を作成したが、その報告書は虐殺された人数を114万人としている[4][5]。韓国政府の「真実・和解のための過去史整理委員会(ko)」は朝鮮戦争の初期に韓国政府によって子供を含む少なくとも10万人以上の人々を殺害し、排水溝や炭鉱や海に遺棄したことを確認している[6]。公開されたアメリカ軍の機密書類にはアメリカ軍将校の立会いと虐殺の承認などの詳細が記録されている[6]。イギリス人[7]やオーストラリア人の目撃もあり、アメリカ軍少佐はワシントンに虐殺の写真を報告しているが半世紀の間隠蔽され続けてきた[8]。また、アメリカ軍司令官のダグラス・マッカーサーにも報告されていたが止めようとした形跡は見つかっていない[8]。
韓国では近年まで事件に触れることもタブー視されており、「虐殺は共産主義者によっておこなわれた」としていた[8]。

http://ja.wikipedia.org/wiki/%E4%BF%9D%E5%B0%8E%E9%80%A3%E7%9B%9F%E4%BA%8B%E4%BB%B6

韓国人は、反日で『慰安婦』合唱する前に、曽祖父、祖父、叔父がやった『同胞虐殺の歴史』に向き合うべきである。

以下の死体の山はナチスがやった事でもなく、旧日本軍がやったことでもない。韓国人が同胞にやった事だ。よく見ておくべきである。

日本も『南京虐殺』やったって?正当化するつもりはないが、ナチスドイツもそれは『戦争』という外交問題を武力行使によって解決する過程の中で起こった出来事である。

保導連盟事件は韓国軍が同胞を最初から虐殺ありきで犬畜生の如く虐殺した殺戮である。

あなた方韓国人の祖父達が同胞を家畜を殺すように殺した先祖の死体の山である。
死体の山は全て韓国人である、貴方かたの同胞達である。
韓国人が韓国人を殺しまくったのである・・・目に焼き付け『反日』など何の意味も無い事がわかるだろう。

2014年2月13日木曜日

韓国『保導連盟事件・洋公主・ライダイハン』恥部3点セット(笑)

保導連盟事件
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E4%BF%9D%E5%B0%8E%E9%80%A3%E7%9B%9F%E4%BA%8B%E4%BB%B6

保導連盟事件(ほどうれんめいじけん)とは、1950年の夏、朝鮮戦争で敗走していた韓国軍が、共産主義からの転向者やその家族の統制組織「国民保導連盟」の加盟者や収監中の政治犯など、少なくとも20万人あまりを大量虐殺した事件である。


「朝鮮戦争前後民間人虐殺真相糾明と名誉回復のための汎国民委員会」の研究では60万人から120万人が虐殺されたとしている。李承晩大統領が失脚した1960年の四月革命直後に、全国血虐殺者遺族会が、遺族たちの申告をもとに報告書を作成したが、その報告書は虐殺された人数を114万人としている。韓国政府の「真実・和解のための過去史整理委員会(ko)」は朝鮮戦争の初期に韓国政府によって子供を含む少なくとも10万人以上の人々を殺害し、排水溝や炭鉱や海に遺棄したことを確認している。公開されたアメリカ軍の機密書類にはアメリカ軍将校の立会いと虐殺の承認などの詳細が記録されている。イギリス人やオーストラリア人の目撃もあり、アメリカ軍少佐はワシントンに虐殺の写真を報告しているが半世紀の間隠蔽され続けてきた。また、アメリカ軍司令官のダグラス・マッカーサーにも報告されていたが止めようとした形跡は見つかっていない。


韓国では近年まで事件に触れることもタブー視されており、「虐殺は共産主義者によっておこなわれた」としていた。ナチスのユダヤ人虐殺の『ホロコースト』ではありません、韓国軍が肉親、兄弟構わず虐殺したのが保導連盟事件です。
命乞いする自国民を射殺しようとする韓国軍

韓国軍慰安婦または大韓民国軍慰安婦 

(한국군위안부、대한민국군위안부、Korean Military Comfort Women[1])とは、韓国軍と在韓米軍や国連軍を相手にした慰安婦。朝鮮戦争やベトナム戦争では韓国はアメリカ合衆国を基盤とした連合軍に参加したため、韓国で設置された慰安所および慰安婦(特殊慰安隊)は韓国軍だけでなく米軍をはじめとする国連軍も利用した。
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E9%9F%93%E5%9B%BD%E8%BB%8D%E6%85%B0%E5%AE%89%E5%A9%A6

韓国陸軍本部が1956年に編さんした公文書『後方戦史(人事編)』には「固定式慰安所-特殊慰安隊」とあり、朝鮮戦争中は「特殊慰安隊」[2][3][4][5]または「第5種補給品」[2][6]とも呼ばれた。
朝鮮戦争後は「美軍慰安婦(美軍はアメリカ軍のこと)」[7]「国連軍相対慰安婦(UN軍相對慰安婦)」と呼ばれた[8][7]。
ほかに蔑称の意味合いもある「洋パン(ヤン・セクシ)」[6]「洋公主(ko:양공주、ヤンコンジュ、ヤンカルボ)」[9][6][4]、また毛布一枚で米軍基地について回るという意味で「毛布部隊」[9]、ベトナム戦争時は「ディズニーランド」とも呼ばれた[10]。また米兵を相手にするフィリピン人慰安婦を「ヤンキー売春婦」「コメで動くチビ茶色のファッキンマシーン」などとする蔑称もある[11]。ほかにジューシーガール(juicy girls)、バーガール(bar girls)、ホステス(hostesses)、エンターテナー(entertainer)という言い方もされる[12][13]。
「挺身隊(정신대)」[14]・国軍挺身隊とも呼ばれた。
これらの英語表記はcomfort womanであり、日本語の慰安婦の英訳と同一である[9]。英語では韓国軍・在韓米軍慰安婦は一般にKorean Military Comfort Womenと表記される[1][9]。
もっとも朝鮮戦争やベトナム戦争におけるこの種の行為について韓国内では全く議論になっていないため、韓国最大手の新聞朝鮮日報でも「人の心を持った国なら、自国民を国営売春婦にするという発想はしない。」との記事を執筆するレベルの認識にとどまっている[15]。
ライダイハン(越:Lai Đại Hàn、𤳆大韓)とは、

大韓民国(以下、韓国)がベトナム戦争に派兵した韓国人兵士による現地ベトナム人女性に対する強姦などの性的交渉によりもうけられた子供のこと。パリ協定による韓国軍の撤退と、その後の南ベトナム政府の崩壊により取り残され、「敵軍の子」として迫害された[1]。ライ「𤳆(チュノム表記、U+24CC6、「男」偏に「來」旁[2])」はベトナム語で動物を含む「混血雑種」を意味する蔑称で[1]、ダイハンは「大韓」(朝:대한)のベトナム語読みであるが、卑語であることから「ライダイハン」という語そのものがベトナムの公式文書に現れる例は少ない[3]。韓国では、ベトナム語からの借用語として取り入れられ、「ライタイハン」(朝:라이따이한)のように発音される。
ベトナムと韓国が1992年に経済交流を再開して後に発生した混血児は「新ライダイハン」と呼ばれる[1]。
http://ja.wikipedia.org/wiki/%E3%83%A9%E3%82%A4%E3%83%80%E3%82%A4%E3%83%8F%E3%83%B3
韓国よ直視せよ!これがベトナムでやった韓国軍の強姦・虐殺の蛮行だ!

한국 "매춘부 특별한 날 " 제정 계획 을 전 인류 에 웃자 !

한국 "매춘부 특별한 날 " 제정 계획 을 전 인류 에 웃자 !

11 일 한국 여성 가족 성이 박근혜 대통령에게보고 한 2014 년 업무 추진 계획에서 "위안부 관련 기념일 '제정 을 목표로한다고 표명 함에 트위터 에서 여러 유명 사람이 불쾌감을 나타내고있다.

우선 , 도지사 선거 의 선거 활동을 마친 타모 가미 토시오 씨. 씨는 13 일 트위터 에 "한국이 위안부 의 날 을 제정 한다고합니다.
또한 2017 년까지 유네스코 세계 기억 유산 등록을 목표로 작업에 들어갈 것 같습니다 "라고 평가 . 또한 " 그 나라 는 거짓말 쟁이 의 명인 이지만, 도대체 어디 까지 주면 직성이 풀리는 지, 일본 은 한국 에 대한 경제 관계 의 단절 로 할 수 밖에 없는 것일까 요 . 일본이 없으면 한국은 파산 합니다 "고 덧붙였다 ,
경제 관계 의 재검토 의 필요성을 제안 했다.

그리고 작가 게이오 대학 법학부 강사 타케다恒泰씨도 이에 대해 트위터를 통해 "아무리 한국이 한 (恨) 의 문화라고 는해도, 있지도 않은 것을 원망 어떻게 한다"고 의견. 또한

" 한국과의 관계 악화 를 의심하는 의견도 있지만 , 악화 도 일본 에 대한 영향 은 거의 없다"
" 한국은 공갈 협박 갈취 의 명인 폭력단 보다 우리 가 나쁜 나라 다. 그러한 국가 는 사귀지 않는 것이 제일 " " 다만 한국 경제가 파탄 하기 시작해 일본 에 병합 해 달라고 부탁 오고 도 이번에는 절대로 합병 주고 말라 "라고 한국에 대한 불쾌감을 나타내고있다.

소스 : http://yukan-news.ameba.jp/20140213-141/


오늘도 세계 어딘가에서 일본의 욕 을 퍼 뜨리고 있는 폐경 할머니 ↓

韓国『売春婦記念日』制定計画を全地球人として笑い、蔑もう!

11日、韓国女性家族省が朴槿恵大統領に報告した2014年の業務推進計画の中で、「慰安婦に関連する記念日」の制定を目指すと表明したことを受け、ツイッター上で複数の著名人が不快感を示している。

 まずは、都知事選の選挙活動を終えたばかりの田母神俊雄氏。氏は13日、ツイッターに、「韓国が慰安婦の日を制定するそうです。
また2017年までにユネスコの世界記憶遺産への登録を目指し作業に入るそうです」と投稿。さらに「あの国は嘘つきの名人ですが、 一体どこまでやれば気がすむのか、我が国は韓国に対し経済関係の断絶でもやるしかないのでしょうか。日本がなければ韓国は倒産します」と続け、
経済関係の見直しの必要性を示唆した。

 そして、作家で慶應義塾大学法学部講師の竹田恒泰氏も、この件についてツイッターで、「いくら韓国が恨(はん)の文化だとはいえ、 ありもしないことを恨んでどうする」と意見。さらに、

「韓国との関係悪化を危ぶむ意見もあるが、悪化しても日本への影響はほとんどない」
「韓国は、ゆすりたかりの名人で、暴力団よりたちが悪い国だ。そういう国とは、付き合わないのが一番」 「ただ、韓国経済が破綻しかけて、日本に併合してくれと頼んできても、今度は絶対に併合してあげてはいけない」  などと、韓国への不快感を示している。

ソース:http://yukan-news.ameba.jp/20140213-141/


今日も世界のどこかで日本の悪口を言いふらしている更年期障害婆さん↓


2013年クレイジーウーマン・オブ・ザイヤーに更年期障害・韓国朴槿恵大統領決定?
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2013/12/blog-post_9.html
強姦が国技の韓国で男が男を強姦する異常な社会
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2013/09/blog-post_30.html
知的障害女性まで強姦!鬼畜の国・韓国
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2013/08/blog-post_29.html
65歳の爺が77歳の婆を強姦して殺す~韓国の日常
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2013/06/blog-post_30.html
世界から嫌われる強姦大国韓国
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2013/05/blog-post_28.html
韓国よ直視せよ!これがベトナムでやった韓国軍の強姦・虐殺の蛮行だ!
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2013/11/blog-post_11.html
韓国・反日団体が連れ回す元慰安婦は猿回しの猿
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2013/09/blog-post_21.html
韓国の反日感情を映画『猿の惑星』観たら理解できたわ(笑) 
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2013/10/blog-post_8936.html 
逃走した強姦魔・杉本裕太は『レイシストしばき隊』のメンバーだった?
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2014/01/blog-post.html
日本の大阪で韓国人による日本人を狙ったヘイトクライム相次ぐ
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2014/01/blog-post_9.html
古都・京都で韓国人による善良な日本人市民へののヘイトクライム発生!
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2013/08/blog-post_9.html
大阪・在日韓国人による日本人無差別虐殺未遂で再逮捕
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2013/06/blog-post_12.html
大阪発~在日韓国人の母親が生後間もない我が子を虐殺
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2014/02/blog-post_5.html
総連プロパガンタ映画制作の井筒和幸監督『永遠の0』批判で炎上売名?
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2014/01/0.html

2014年2月12日水曜日

Камікадзе атака Shirinugui кінець війни поразки багатою не було необхідності робити " імператорської ставки " .


Камікадзе атака ※ Shirinugui кінець війни поразки багатою не було необхідності робити " імператорської ставки "

Shirinugui = ( Для очищення , таких як відмова інших )


Це те , що всі думають так слід розглядати у волі Камікадзе - командос ... "Не повторюйте війну знову" , не може бачити , усуваючи сльози.

Листи , такі як передсмертну записку камікадзе пілот був написав , що на вулиці ... звичайно "свідченням світу " , "Трагедія війни", " почуття до тих, хто любить " прописано , немає ніяких заперечень.

Але може я пішов перестати думати , просто прикрашати " емоції " , " занурений в сентиментальний " , як після перегляду « нульовий» вічну розважальний фільм з темою героя Камікадзе - коммандос це таке?


"Чому , Камікадзе - коммандос або необхідно ? Якщо ви можете думати в моїй голові , і" ... , і слід "думати " .

Перше місце було визнано безрозсудною навіть керівництва держави в той час , " проти війни США = Тихоокеанська війна " є
Його отримують шляхом війни спринт " політика не може бути визначена через місництва в армії і на флоті " .

Якщо це так прийняти беззастережну капітуляцію рано , оскільки вони стають багатими , якщо поразка ,

Чим не було молодого молодого офіцера до самогубства вони ?

Якщо , ніж немає необхідності , щоб померти ? ... Кожен досягне такої питання .

Є героїчний лікування як " самогубство корпусу» , але самогубство не є нормальною тактикою.

KAMIKAZE є сама партизанська війна.


"Чому , в бойовій обстановці ураження товстої кінець війни в той час , земля , темно вони організувати Камікадзе - коммандос ? "

Вони Камікадзе - коммандос є " існування як Shirinugui " по місництва бюрократичного штабу нашої армії і флоту.
 ( Для очищення , таких як відмова інших )
Наші співробітники та військово -морського флоту , армії Imperial Штаб -квартира була скомпрометована шляхом видачі Камікадзе - коммандос з обох армій , як в результаті " винуватих один одного" в цьому.

Японський почуття , щоб ви знали , що факт Камікадзе - командос ... "Не повторюйте війну знову" , вона повинна бути огляд цій війні від рук японців.

Токіо пробна резюме? Він знаходиться всього в держави-переможниці зробив як " церемонії переможців" і " банкет " .
Але деякі відповідальність як війна прокурор курсу класу військових злочинців , страчених був початок Тодзио ,
І деякі з держав-переможниць з переможеної країни Японії " бенкетувати " є " людські жертвоприношення" .

Це ви замовляєте випадок самогубства є " смертний вирок" , так сказати .
Це також резюме війни самими японцями , що засудити імперські Штаб -квартира ухвалив, що "смертний вирок" .

Тим не менше, я думаю , є сенс до існування , щоб прикрасити Камікадзе - коммандос стоячи більше 70 років після війни ?
Деякі люди стали ще президент великої торговельної компанії , і серед них в уряд , уряд і товари OB наші імператорської ставки , що після війни , був демонтований. Щоб прикрасити Камікадзе - коммандос для OB імператорської ставки вони пішли , щоб виправдати соціальний статус , становище , досягнення . Я маю на увазі є необхідність, щоб прикрасити Камікадзе - командос , поки вони живі.

" У своїй власній " молодого офіцера , який, як говорили з військовим начальником і раптом " померти" і знайшов мотивацію для штампа тільки ... не повинно хочу померти. Відповідь: " сім'я " є " матір'ю" та "дитина , який невидимо " . Тільки це трагедія Камікадзе - командос .

"Камікадзе - commandoo Що? Це повинна бути уточнена з сентиментальних причин без не прославить такі як" , він також є одним з резюме війни японськими .
В іншому випадку це не може в кінцевому підсумку по сил самооборони в "же трагедії " знову.
Можливість захистити свої власні японців на японському як щось само собою зрозуміле , не заслуговують того , щоб скаржитися , з Китаю і Південної Кореї.
Це один з варіантів , щоб захистити себе Японія Японці також це , якщо стикаються з вибором " ядерною зброєю" .
Потрібна не турбували навіть у США .

Після війни , армія - флот був демонтований , але була передана чиновникам Касумігасекі навіть зараз " місництва бюрократичного штабу нашої армії і флоту" , він є вертикально інтегрованою адміністрація реконструкції землетрусу , Фукусіма ядерної аварії в
Нинішня ситуація , що ніхто не взяти на себе відповідальність , але ви можете прикрасити "Загін смертників" в кінець працівникам атомної електростанції її , ЗМІ , щоб уникнути необхідності повідомити про це зі своїм наміром спонсорів , ми стикаємося з реальністю їх десь я ' м уникаючи речі.

Касумігасекі = капітал

( Цитування нижче)
4 - я , з метою світового пам'яті спадщини 333 точок , таких як передсмертній записці членів муніципальної Chiran самогубства мирного залі збору , префектура Кагосіма , на півдні Кюсю Місто , залишився колишній японська армія Chiran аеродром Тихоокеанська війна , камікадзе пілот багато вилетів Організації Об'єднаних Націй мене відправили заявка освіти , науки і культури ( ЮНЕСКО) в штаб -квартирі.

Реліквія ви подаєте заяву на і був названий "Лист Chiran " . Місто близько 10004 тис. точок світу Hall збору , дата та ім'я членів описані , вибрав 165 осіб , які можуть бути визначені як почерк людини.

Вакамацу Фудзио прапорщик = на момент префектури Хаято - ті (тепер Кірішіма ) вважає , що вилетів з Chiran 3 червня 1945 ( 19 ) = в ( передсмертна записка наведені в останній момент) за написання сміється Завойовник "Мати Фудзио є (варені написання з " ви можете ), я поклав думку про багатьох думок з матір'ю. Shimode Kanpei мер сказав: " хочете відправити у світ через повідомлення , залишеного на найважливішу людину в екстремальних умовах , і не повторюйте війну знову. "

Всесвітній пам'яті спадщини , заснована з метою захисту , такі як цінний документ , який не повинен бути забутий. У тому числі " Щоденник Анни Франк " в Нідерландах , 3 вугільних шахт і запису образів області Фукуока Chikuho Ямамото Sakube намалювався зареєстрований в країні. І до реєстрації 2015 , національне надбання , що країна передається To- дзі в Кіото " Тодзі лілії документа " , Кіото Майдзуру спрямована на подання заяви про " документів скасування пов'язаних і японської Сибірського затримання " . Рекомендація однієї країни може бути до 2 , у майбутньому , японська Національна комісія у справах ЮНЕСКО є обговорення .

Джерело ( газета Захід) http://www.nishinippon.co.jp/nnp/national/article/67667

У Тихому війни битви за Окінаву , Chiran самогубство світ Кайкан , зберігати і портрет , реліквії , передсмертна записка , лист з 1036 чоловік Армії спеціальні члени атаки , які стали померлого Ши вдарив тіло разом з усіма ворожі кораблі літак не було爆 装НЕ людська історія подібний випадок опублікував .
Лист , як передсмертна записка камікадзе пілот написав це "свідченням світу " " трагедія війни", " почуття до тих, хто любить " було написано .
У цих матеріалах , я вважаю , вказав живі уроки до людей світу жахів війни , і передати , що називають "не повинні виникати на війну знову" , щоб бути надзвичайно цінним спадщиною для зберігання людства.
З метою економії , не маючи пошкодити або програв "Лист від Chiran " камікадзе пілот писав вильоту до ( Chiran самогубства передсмертній записці ) , і йти Kataritsui постійно до наступного покоління , як скарб людства , ми , 2015 Я прагну ЮНЕСКО всесвітньої спадщини зберігання року.
http://www.chiran-tokkou.jp/news/sekaiisan/index.html

Kamikaze -Angriff ist Shirinugui des letzten Krieges der Niederlage reichen hatten keine Notwendigkeit, die " Reichszentrale" zu tun.


Kamikaze -Angriff ※ Shirinugui der letzten Krieges der Niederlage reichen hatten keine Notwendigkeit, die " Reichszentrale" zu tun

Shirinugui = ( So bereinigen Sie , wie Fehler der anderen)


Es ist , was alle denken, so ist es, in einem Testament von Kamikaze - Kommando gelesen werden ... " Den Krieg nicht wiederholen " , kann nicht durch die Beseitigung Tränen zu sehen.

Briefe wie Abschiedsbrief schrieb Kamikaze- Pilot war , der die Straße ist ... sicherlich " ein Zeugnis für den Frieden ", die " Tragödie des Krieges ", " Gefühle für diejenigen, die Liebe " wird ausgeschrieben , gibt es keine Einwände.

Aber kann ich gegangen war, um aufhören zu denken, nur durch die Verschönerung der "emotion ", " in der sentimental eingetaucht " Nachdem ich als "Null" ewigen unterhaltsamen Film mit dem Thema des Helden der Kamikaze - Kommando er es ist?


" Warum , Kamikaze - Kommando oder notwendig war ? Wenn Sie in meinem Kopf denken kann, und" ... und werden "denken" sollten .

Der erste Platz wurde es als leichtsinnig selbst die Führung des Staates an der Zeit erkannt "gegen den US-Krieg = der Pazifik-Krieg " ist
Es wird von Kriegsrauscherhalten "Politik nicht auf sectionalism der Armee und der Marine festgelegt werden. "

Wenn so die bedingungslose Kapitulation anzunehmen früh wie sie reich geworden , wenn die Niederlage ,

Als nicht haben junge junger Offizier in den Selbstmord sind sie?

Wenn , als keine Notwendigkeit besteht , zu sterben ? ... Jeder wird so eine Frage zu erreichen.

Ist eine heroische Behandlung als " Selbstmord -Korps " , aber Selbstmord ist nicht eine normale Taktik .

KAMIKAZE ist ein Guerilla-Krieg selber.


"Na, in einer Kriegssituation der Niederlage in der letzten dicken Krieg an der Zeit , Land-, Marine haben sie organisieren die Kamikaze - Kommando ? "

Sie Kamikaze - Kommando ist " Existenz als Shirinugui " von sectionalism bürokratischer Mitarbeiter unserer Armee und Marine .
 ( So bereinigen Sie , wie Fehler der anderen)
Unsere Mitarbeiter und Marine, Armee kaiserlichen Hauptquartier wird, wurde durch die Ausgabe einer Kamikaze - Kommando von beiden Armeen als Ergebnis des " Peter-Spiel der jeweils anderen " in diesem kompromittiert .

Japanische Gefühl , so dass Sie wissen, dass die Tatsache der Kamikaze - Kommando ... " Den Krieg nicht wiederholen " , sollte es einen Überblick über diesen Krieg in den Händen der Japaner sein .

Tokio -Studie Zusammenfassung ? Es ist nur die Siegermächte haben als eine " Zeremonie der Gewinner " und " Bankett " .
Aber einige Verantwortung als Staatsanwalt Krieg natürlich Class-A- Kriegsverbrecher, die hingerichtet wurden, war Hideki Tojo Anfang
Und einige von den Siegermächten aus dem besiegten Volk von Japan auf " Fest " ist " Menschenopfer " .

Dass Sie bestellen ein Fall Selbstmord ist ein " Todesurteil ", so zu sprechen.
Es ist auch eine Zusammenfassung der Krieg, den die Japaner selbst , was zu verurteilen die kaiserlichen Hauptquartier bestellt , dass die " Todesurteil " .

Dennoch frage ich mich, wenn es an die Existenz Sinn zu Kamikaze - Kommando verschönern stehen mehr als 70 Jahre nach dem Krieg ?
Einige Personen wurde sogar ein Präsident eines großen Handelsunternehmen und unter ihnen in die Regierung, die Regierung und unsere Waren OB Reichszentrale, dass nach dem Krieg demontiert wurde . Um die Kamikaze - Kommando für die kaiserliche Hauptquartier OB verschönern sie sind eine Sache, sozialer Status, Position , Erfolge zu rechtfertigen. Ich meine, es ist eine Notwendigkeit, die Kamikaze - Kommando zu verschönern , während sie noch am Leben sind .

"In seinem eigenen Selbst" jungen Offizier, der von einem militärischen Vorgesetzten und sagte plötzlich "sterben" und fand die Motivation für Druck nur ... sollte nicht sterben . Die Antwort ist " Familie " ist eine " Mutter " und " Kind , das Unsichtbare " . Nur das ist die Tragödie des Kamikaze - Kommando .

" Kamikaze - commandoo Was ? Es sollte aus sentimentalen Gründen nicht ohne zu verherrlichen , wie überprüft werden ", es ist auch eines der Zusammenfassung von japanischen Krieg .
Ansonsten ist es nicht können , die von den Selbstverteidigungsstreitkräfte wieder am Ende in der " gleichen Tragödie " .
Lage, ihre eigenen Japaner auf Japanisch als selbstverständlich zu schützen, verdient es nicht, aus China und Südkorea zu beklagen.
Es ist eine der Optionen, um sich zu schützen Japan Japaner auch , wenn es mit der Wahl der " Atommacht " konfrontiert.
Brauchen Sie auch nicht in den USA gestört werden.

Nach dem Krieg , der Army - Navy wurde demontiert , wurde aber bis in die Kasumigaseki Bürokraten auch jetzt " sectionalism bürokratischer Mitarbeiter unserer Armee und Marine " übergeben , es ist eine vertikal integrierte Verwaltung der Erdbeben Wiederaufbau , der Fukushima- Atomunfall in
Die aktuelle Situation ist, dass niemand die Verantwortung , aber Sie können einen " Selbstmordkommando " zu verschönern , um Kernkraftwerk Arbeiter, die sie am Ende , Medien zu vermeiden, dass es mit seiner Absicht, Sponsoren zu berichten, stellen wir uns der Realität ihrer irgendwo habe bin vermeiden Dinge .

Kasumigaseki = Kapital

( Zitat unten)
Die vierte , mit dem Ziel der Weltkulturerbe-Speicher von 333 Punkten wie der Abschiedsbrief von Mitgliedern der Gemeinde Chiran Selbstmord Friedenssaalder Sammlung , Präfektur Kagoshima, Kyushu im Süden der Stadt, es war eine ehemalige japanische Armee Chiran Flugplatz Pazifikkrieg , Kamikaze- Piloten viele flog der Vereinten Nationen wurde ich geschickt ein Antragsformular für Erziehung, Wissenschaft und Kultur ( UNESCO) Hauptquartier.

Relic Sie sich bewerben und erhielt den Namen "Brief aus Chiran " . Die Stadt mit etwa 10.004 tausend Punkte des Friedens Halle Sammlung , Datum und Namen der Mitglieder werden beschrieben , wählte die 165 Personen , die als Handschrift der Person identifiziert werden können.

Wakamatsu Fujio Ensign = zum Zeitpunkt der Präfektur Hayato -cho (jetzt Kirishima ) meint , dass sich von Chiran am 3. Juni 1945 nahm (19 ) = bis ( Abschiedsbrief sind in der letzten Zeit gegeben ) im letzten Schreiben lachen Conqueror "Mutter Fujio ist (gekochtes die Schreibweise mit " Sie können) , habe ich den Gedanken, viele Gedanken an die Mutter . Shimode Kanpei Bürgermeister sagte, " wollen der Welt durch eine Nachricht auf eine wichtige Person in den extremen Bedingungen zu senden und den Krieg nicht wiederholen. "

Weltkulturerbe-Speicher , gegründet zum Zweck des Schutzes, wie ein wertvolles Dokument, das nicht vergessen werden sollte . Inklusive " Das Tagebuch der Anne Frank" in den Niederlanden, drei Kohlebergwerk und zeichnen Bilder der Region Fukuoka Chikuho Yamamoto Sakube drew ist in dem Land registriert . Und gegen die Eintragung von 2015 , ein nationaler Schatz , dass Land zu To-ji -Tempel in Kyoto " Toji Lilie Dokument " wird Kyoto Maizuru bei Antragstellung der "Rückzug bezogenen Dokumente und japanischen Siberian Haft " soll übertragen. Empfehlung eines Landes kann bis zu 2 sein , Zukunft, japanischen UNESCO-Kommission zu diskutieren.

Quelle (West Zeitung ) http://www.nishinippon.co.jp/nnp/national/article/67667

In der Pazifik-Krieg Schlacht von Okinawa, Chiran Selbstmord Frieden Kaikan , speichern und Porträt , Reliquien, Abschiedsbrief , Brief von 1.036 Personen Armee Spezialangriff Mitglieder , die verstorben Shi wurde getroffen , den Körper mit allen feindlichen Schiffe Flugzeug war爆 装keine menschliche Geschichte ähnlichen Fall veröffentlicht hat .
Letter, wie Kamikaze- Pilot Abschiedsbrief geschrieben wurde, ist ein " Beweis für den Frieden ", die " Tragödie des Krieges ", " Gefühle für diejenigen, die Liebe " wurde geschrieben .
In diesen Materialien , glaube ich Telling Live- Unterricht für die Menschen in der Welt die Schrecken des Krieges und zu übertragen , die als " darf nicht in den Krieg wieder vorkommen " , um äußerst wertvolle Speicher Erbe für die Menschheit bezeichnet.
Um ohne ständig an die nächste Generation als ein Schatz der Menschheit zu beschädigen oder verloren "Brief aus Chiran ", ein Kamikaze- Pilot wurde geschrieben , bevor die ( Chiran Selbstmord Abschiedsbrief ) sortie , und gehen Kataritsui wir 2015 sparen Mein Ziel ist es UNESCO -Weltkulturerbe Speicherjahr .
http://www.chiran-tokkou.jp/news/sekaiisan/index.html

2014年2月11日火曜日

Kamikaze attaque est Shirinugui de la guerre fin de la défaite riche n'avait pas besoin de faire les " quartier général impérial " .

Kamikaze attaque est Shirinugui de la guerre fin de la défaite riche n'avait pas besoin de faire les " quartier général impérial " .Shirinugui = ( Pour nettoyer , comme la défaillance des autres )


C'est ce que tout le monde le pense est à lire dans une volonté de Kamikaze -commando ... " Ne pas répéter la guerre à nouveau " , ne peut pas voir en éliminant larmes .

Des lettres comme note de suicide kamikaze pilote a été écrit , qui est la rue ... certainement " un testament à la paix », le « tragédie de la guerre ", " sentiments de ceux qui aiment " est défini , il n'y a pas d'objection .

Mais puis-je allé à arrêter de penser seulement par l'embellissement de la «émotion» , « immergé dans le sentimental " Après avoir regardé comme "zéro" film divertissant éternelle avec le thème du héros de Kamikaze -commando , il est-il ?


«Pourquoi , Kamikaze -commando ou était -elle nécessaire? Si vous pouvez penser dans ma tête et " ... , et devrait être «penser» .

Le premier endroit où il a été reconnu comme un téméraire même la direction de l'Etat à l'époque " contre la guerre US = la guerre du Pacifique " est
Il est obtenu par précipitation de la guerre par «la politique ne sont pas déterminés en raison de sectarisme de l'armée et de la marine . "

Si c'est le cas accepter la capitulation sans condition dès qu'ils deviennent riches si la défaite,

Que n'avait pas jeune jeune officier au suicide sont-ils?

Si , qu'il n'y a pas besoin de mourir ? ... Tout le monde va parvenir à une telle question .

Est un traitement héroïque comme «corps de mort», mais le suicide n'est pas une tactique normales .

KAMIKAZE est une guerre de guérilla elle-même.


«Pourquoi , dans une situation de guerre de la défaite épaisseur de la guerre en retard à l'époque, la terre , de la marine ont-ils organisent le Kamikaze -commando ? "

Ils Kamikaze -commando est " l'existence comme Shirinugui " par le sectarisme du personnel bureaucratique de notre armée et de la marine .
 ( Pour nettoyer , comme la défaillance des autres )
Notre personnel et de la Marine , siège de l'armée impériale est a été compromise par la délivrance d'un Kamikaze -commando de deux armées à la suite du «jeu du blâme de l'autre " dans ce domaine.

Sensation japonaise afin que vous sachiez que le fait de Kamikaze -commando ... " Ne pas répéter la guerre à nouveau " , il devrait être un aperçu de cette guerre aux mains des Japonais .

Tokyo résumé du procès ? Il n'y a que les puissances victorieuses fait comme une «cérémonie des vainqueurs» et «banquet» .
Mais une certaine responsabilité en tant que guerre cours de procureur criminels de guerre de classe A qui ont été exécutés était Hideki Tojo début ,
Et quelques-unes des puissances victorieuses de la nation vaincue du Japon à " régaler " est " sacrifice humain " .

Que vous commandez un cas de suicide est une «peine de mort » pour ainsi dire .
Il est également un résumé de la guerre par les Japonais eux-mêmes ce condamner les quartier général impérial a ordonné que la «peine de mort» .

Pourtant, je me demande si il ya un sens à l'existence pour embellir Kamikaze -commando debout plus de 70 ans après la guerre ?
Certaines personnes deviennent même un président d'une importante société commerciale et parmi eux dans le gouvernement , le gouvernement et les biens OB nos quartier général impérial que, après la guerre , a été démantelé . Pour embellir le Kamikaze -commando pour l'OB quartier général impérial , ils sont une chose pour justifier le statut social , la situation , les réalisations . Je veux dire qu'il ya un besoin pour embellir le Kamikaze -commando alors qu'ils sont vivants .

" Dans son propre« jeune officier qui a été dit d'un supérieur militaire et tout à coup «mourir» et a trouvé la motivation pour mourir juste ... ne devrait pas vouloir mourir . La réponse est «famille» est une «mère » et « enfant invisible " . Seulement c'est la tragédie de la Kamikaze -commando .

" Kamikaze - commandoo Quel a été ? Il doit être vérifiée pour des raisons sentimentales sans pas glorifier comme" , il est aussi l'un des résumé de guerre par les Japonais .
Sinon, il n'est pas peut finir par les Forces d'auto-défense dans le " même tragédie " de nouveau .
En mesure de protéger leurs propres japonais japonais comme une question de cours , ne mérite pas de se plaindre de la Chine et la Corée du Sud .
Il est l'une des options pour se protéger Japon japonais aussi s'ils sont confrontés avec le choix de " l'arme nucléaire " .
Ne doivent pas être dérangé , même aux États-Unis .

Après la guerre , l'armée - Marine a été démantelé , mais a été transmise aux bureaucrates Kasumigaseki même maintenant " le sectarisme du personnel bureaucratique de notre armée et la marine " , il s'agit d'une administration intégrée verticalement de la reconstruction après le séisme , l'accident nucléaire de Fukushima au
La situation actuelle est que personne ne prenne la responsabilité , mais vous pouvez embellir un "escadron de suicide " pour mettre fin à des travailleurs de la centrale nucléaire, il , les médias pour éviter d'avoir à le signaler à son intention de sponsors , nous sommes confrontés à la réalité de leur part , je suis évitant les choses .

Kasumigaseki = capitaux

( Citation ci-dessous)
Le 4ème , dans le but de patrimoine mondial de mémoire de 333 points tels que la note de suicide des membres du Municipal Chiran suicide paix salle de collection , la préfecture de Kagoshima , au sud de Kyushu ville , il y avait une ancienne armée japonaise Chiran aérodrome guerre du Pacifique , pilote kamikaze beaucoup volé des Nations Unies m'a envoyé un formulaire de demande d'éducation , la science et la culture de siège (UNESCO ) .

Relique vous postulez et a été nommé «Lettre de Chiran " . La ville d'environ 10 004 mille points de collecte de la salle de la paix , la date et le nom des membres sont décrits , a choisi les 165 personnes qui peuvent être identifiés comme l'écriture de la personne .

Wakamatsu Fujio Ensign = au moment de la préfecture Hayato -cho ( maintenant Kirishima ) pense que a décollé de Chiran le 3 Juin, 1945 ( 19 ) = à ( note de suicide sont donnés au dernier moment ) dernier écrit rire Conquérant " Mère Fujio est ( bouilli l'orthographe avec " vous le pouvez) , je mets la pensée de beaucoup de pensées à la mère . Shimode Kanpei maire a dit , " vouloir envoyer au monde par un message laissé sur une personne importante dans des conditions extrêmes , et ne pas répéter la guerre . "

Patrimoine mondial de mémoire , fondée dans le but de protection , comme un document précieux qui ne doit pas être oublié . Y compris " Le Journal d'Anne Frank " aux Pays-Bas , trois images de mines de charbon et d'enregistrement de la région de Fukuoka Chikuho Yamamoto Sakube Drew est enregistrée dans le pays . Et vers l'enregistrement de 2015 , un trésor national que le pays est transmis au Pour-ji à Kyoto " document lis Toji " , Kyoto Maizuru vise à soumission de la demande de " documents de sevrage liés à la détention de Sibérie et du Japon " . Recommandation d'un pays peut être à 2 , l'avenir de la Commission nationale japonaise pour l'UNESCO est à discuter.

Source ( journal Ouest ) http://www.nishinippon.co.jp/nnp/national/article/67667

Dans la guerre de bataille du Pacifique d'Okinawa , Chiran suicide paix Kaikan , sauvegarder et portrait, reliques , note de suicide , lettre de 1036 personnes de l'Armée membres spéciaux d'attaque qui sont devenus décédé Shi a frappé le corps avec tous les vaisseaux ennemis avion était爆 装pas l'histoire humaine cas similaire a publié .
Lettre, comme note de suicide kamikaze pilote a été écrit est un « témoignage de la paix », la « tragédie de la guerre ", " sentiments à ceux qui aiment " a été orthographié .
Dans ces matières , je crois que spécifié leçons direct aux peuples du monde l'horreur de la guerre , et de transmettre cette appelées " ne doit pas se produire à nouveau en guerre " , faisant partie du patrimoine de stockage extrêmement précieux pour l'humanité .
Afin d'économiser sans avoir à endommager ou perdu " Lettre de Chiran " un pilote kamikaze a été écrit à leur sortie avant l' ( Chiran suicide note de suicide ) , et aller Kataritsui en permanence à la prochaine génération comme un trésor de l'humanité , nous , 2015 je cherche à l'UNESCO du site du patrimoine mondial de l'année de stockage .
http://www.chiran-tokkou.jp/news/sekaiisan/index.html

Камикадзе атака Shirinugui конец войны поражения богатой не было необходимости делать " императорской ставки " .

Камикадзе атака Shirinugui конец войны поражения богатой не было необходимости делать " императорской ставки " .

Камикадзе атака ※ Shirinugui конец войны поражения богатой не было необходимости делать " императорской ставки "

Shirinugui = ( Для очистки , таких как отказ других)


Это то, что все думают так следует рассматривать в воле Камикадзе - коммандос ... " Не повторяйте войну снова" , не может видеть , устраняя слезы .

Письма , такие как предсмертную записку камикадзе пилот был написал , что на улице ... конечно " свидетельством мира"," Трагедия войны ", " чувства к тем, кто любит " прописано , нет никаких возражений .

Но может я пошел перестать думать , просто украшать " эмоции ", " погружен в сентиментальный ", как после просмотра «нулевой» вечную развлекательный фильм с темой героя Камикадзе - коммандос это такое?


" Почему , Камикадзе - коммандос или необходимо ? Если вы можете думать в моей голове, и " ... , и следует "думать" .

Первое место было признано безрассудной даже руководства государства в то время, " против войны США =Тихоокеанская война " является
Его получают путем войны спринт " политика не может быть определена из-за местничества в армии и на флоте ".

Если это так принять безоговорочную капитуляцию рано, поскольку они становятся богатыми , если поражение ,

Чем не было молодого молодого офицера к самоубийству они?

Если , чем нет необходимости , чтобы умереть? ... Каждый достигнет такой вопрос.

Является героический лечение как " самоубийство корпуса» , но самоубийство не является нормальной тактикой .

KAMIKAZE является сама партизанская война .


" Почему , в боевой обстановке поражения толстой конец войны в то время, земля , темно они организовать Камикадзе - коммандос ? "

Они Камикадзе - коммандос является " существование в качестве Shirinugui " по местничества бюрократического штаба нашей армии и флота .
 ( Для очистки , таких как отказ других)
Наши сотрудники и военно-морского флота , армии Imperial Штаб-квартира была скомпрометирована путем выдачи Камикадзе - коммандос с обеих армий , как в результате " виноватых друг друга " в этом.

Японский чувство , чтобы вы знали , что факт Камикадзе - коммандос ... " Не повторяйте войну снова" , она должна быть обзор этой войне от рук японцев.

Токио пробная резюме ? Он находится всего в державы-победительницы сделал как " церемонии победителей " и " банкет " .
Но некоторые ответственность как война прокурор курса классавоенных преступников , казненных было начало Тодзио ,
И некоторые из держав-победительниц из побежденной страны Японии " пировать " есть " человеческие жертвоприношения " .

Это вы заказываете случай самоубийства является " смертный приговор ", так сказать .
Это также резюме войны самими японцами , что осудить имперские Штаб-квартира постановил, что " смертный приговор " .

Тем не менее , я думаю, есть смысл к существованию , чтобы украсить Камикадзе - коммандос стоя более 70 лет после войны?
Некоторые люди стали ещепрезидент крупной торговой компании , и среди них в правительство , правительство и товары OB наши императорской ставки , что после войны , был демонтирован . Чтобы украсить Камикадзе - коммандос для OB императорской ставки они ушли , чтобы оправдать социальный статус, положение , достижения . Я имею в виду есть необходимость , чтобы украсить Камикадзе - коммандос , пока они живы .

" В своей собственной" молодого офицера , который , как говорили с военным начальником и вдруг " умереть " и нашел мотивацию для штампа только ... не должно хочу умереть . Ответ: " семья" является "матерью" и " ребенок, который невидимо " . Только это трагедия Камикадзе - коммандос .

"Камикадзе - commandoo Что ? Это должна быть уточнена по сентиментальным причинам без не прославить такие как " , он также является одним из резюме войны японскими .
В противном случае это не может в конечном итоге по сил самообороны в " же трагедии " снова.
Возможность защитить свои собственные японцев на японском как нечто само собой разумеющееся , не заслуживают того, чтобы жаловаться, из Китая и Южной Кореи.
Это один из вариантов , чтобы защитить себя Япония Японцы также это , если сталкиваются с выбором " ядерным оружием " .
Нужна не беспокоили даже в США .

После войны , армия - флот был демонтирован , но была передана чиновникам Касумигасеки даже сейчас " местничества бюрократического штаба нашей армии и флота " , он является вертикально интегрированной администрация реконструкции землетрясения , Фукусима ядерной аварии в
Нынешняя ситуация , что никто не взять на себя ответственность , но вы можете украсить " Отряд смертников " в конец работникам атомной электростанции ее , СМИ , чтобы избежать необходимости сообщить об этом со своим намерением спонсоров , мы сталкиваемся с реальностью их где-то я 'м избегая вещи .

Касумигасеки = капитал

( Цитирование ниже)
4-я , с целью мирового памяти наследия 333 точек , таких как предсмертной записке членов муниципального Chiran самоубийства мирного зале сбора , префектура Кагосима , на юге Кюсю Город , остался прежний японская армия Chiran аэродром Тихоокеанская война , камикадзе пилот многие вылетел организации Объединенных Наций меня отправилизаявка образования, науки и культуры (ЮНЕСКО ) в штаб-квартире .

Реликвия вы подаете заявление на и был назван " Письмо Chiran " . Город около 10004 тыс. точек мира Hall сбора, дата и имя членов описаны, выбрал 165 человек , которые могут быть определены как почерк человека.

Вакамацу Фудзио прапорщик = на момент префектуры Хаято -те (теперь Киришима ) считает, что вылетел из Chiran 3 июня 1945 ( 19 ) = в ( предсмертная записка приведены в последний момент ) за написание смеется Завоеватель "Мать Фудзио является ( вареные написание с " вы можете) , я положил мысль о многих мыслей с матерью. Shimode Kanpei мэр сказал: " хотите отправить в мир через сообщения, оставленного на важном человеке в экстремальных условиях , и не повторяйте войну снова. "

Всемирный памяти наследия , основанная с целью защиты , такие как ценный документ, который не должен быть забыт. В том числе "Дневник Анны Франк" в Нидерландах , 3 угольных шахт и записи образов области Фукуока Chikuho Ямамото Sakube нарисовался зарегистрирован в стране. И к регистрации 2015 , национальное достояние , что страна передается To- дзи в Киото " Тодзи лилии документа " , Киото Майдзуру направлена ​​на подачи заявления о "документов отмены связанных и японской Сибирского задержания " . Рекомендация одной страны может быть до 2 , в будущем, японская Национальная комиссия по делам ЮНЕСКО является обсуждение .

Источник (газета Запад) http://www.nishinippon.co.jp/nnp/national/article/67667

В Тихом войны битвы за Окинаву , Chiran самоубийство мир Кайкан , сохранять и портрет, реликвии, предсмертная записка , письмо из 1036 человек Армии специальные члены атаки , которые стали умершего Ши ударил тело вместе со всеми вражеские корабли самолет не было爆 装не человеческая история подобный случай опубликовал .
Письмо , как предсмертная записка камикадзе пилот написал это " свидетельством мира "" трагедия войны ", " чувства к тем, кто любит " было написано .
В этих материалах , я считаю, указал живые уроки к людям мираужасов войны , и передать , что называют " не должны возникать на войну снова" , чтобы быть чрезвычайно ценным наследием для хранения человечества.
В целях экономии , не имея повредить или проиграл " Письмо от Chiran " камикадзе пилот писал вылета до ( Chiran самоубийства предсмертной записке ) , и идти Kataritsui постоянно к следующему поколению , как сокровище человечества , мы, 2015 Я стремлюсь ЮНЕСКО всемирного наследия хранения года.
http://www.chiran-tokkou.jp/news/sekaiisan/index.html

2014年2月10日月曜日

NHK委員賞賛の新聞社新右翼拳銃自殺は鉄道飛び込み自殺と同じレベル

新聞社での拳銃自殺、鉄道管内での飛び込み自殺ともに公共性の高い場所である。
いかなる理由があろうとそんなところで自殺されちゃあ関係のない人間はたまったものではない。

神に捧げる死?残った死体の後肩付けは誰がしたのか?
『すめらみこと いやさか』と三回唱えて?イスラムの狂信的テロリストの自爆テロが唱える『アラーアクバル』と一緒だろ?


NHK経営委員で埼玉大名誉教授の長谷川三千子氏(67)が委員就任前の昨年10月、新右翼の著名な活動家で朝日新聞東京本社で拳銃自殺した野村秋介氏について、「神にその死をささげた」などとする追悼文を文集に寄稿していたことが5日、わかった。
長谷川氏は安倍晋三首相が国会の同意を得て、昨年12月に任命した委員。首相の再登板を支援し、首相復帰後の昨年5月には首相公邸で食事をともにするなど近い関係で知られる。
 長谷川氏の追悼文は野村氏の自殺について「神にその死をささげたのである」「彼がそこに呼び出したのは、日本の神々の遠い子孫であられると同時に、自らも現御神(あきつみかみ)であられる天皇陛下であつた」と称賛。野村氏の死によって、天皇が「(日本国憲法が何と言はうと)ふたたび現御神となられた」と書いている。
 追悼文集は、昨年10月18日に東京都内で開かれた野村氏の追悼集会「群青忌」で配るために制作された。発行元は「野村氏の弟子の一人」という蜷川正大氏が代表の二十一世紀書院(横浜市)。機関誌「燃えよ祖国」の発行や野村氏の著書の出版を通じ、野村氏の思想の普及活動をしている。文集は、集会に参加した約500人に配ったという。
 蜷川氏は朝日新聞の取材に「(長谷川氏は)保守論壇で最も尊敬する学者の一人。先生の著書『神やぶれたまはず』を読んだか、は我々の合言葉」と話す。2000年に開かれた群青忌で講演してもらった縁があり、蜷川氏の方から寄稿を頼んだという。
 長谷川氏は朝日新聞の取材に「追悼文は個人の活動で経営委員とは無関係。野村氏と面識はないが、著述を読んで非常に重要な問題提起をしていると思った」と説明。言論機関である朝日新聞社内で野村氏が拳銃を発砲した行為も「メディアに対するテロや圧力でなく、精神的な意味を見いだすべきだ」と話している。
 放送法は、経営委員が個人の思想や信条を公にすることを制限していない。NHK経営委員会事務局は「個人の信条に関わることで、コメントする立場にない」としている。
日本を貶めてナンボの朝日新聞が国粋主義者のNHK委員をコキ下ろす
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2014/02/blog-post_6.html

 神にささげるお供へもののほとんどすべては、人間がもらつても嬉(うれ)しいものばかりである。上等の御神酒(おみき)は言ふに及ばず、海山の幸やお菓子の類……。或(あ)るとき神社の奉納のお祭りをごく真近(まぢか)で拝見する機会があつたとき、ちやうどお昼を食べそこねて空腹で、目の前を運ばれゆくお供物に思はず腹が鳴つて恥ずかしかつた記憶がある。あゝ、さぞや神さまも美味(おい)しく召上るだらうなあ、と思つたものである。

長谷川三千子氏、政治団体代表の拳銃自殺を評価

 しかし神にささげることはできても、人間に供することは決してできないものがある。自らの命である。よく陳腐な口説き文句に「君のためには命をささげる」などといふセリフがあるが、言ふ者も聞く者も、そんなセリフを文字通りに信じはしない。もしも本当にさう言つて、女の前で割腹自殺する男がゐたら、(よほどの毒婦でないかぎり)喜ぶ女はゐないであらう。下手をしたら、精神的打撃をかうむつたと言つて遺族に賠償を請求するかも知れない。人間は、人の死をささげられても、受け取ることができないのである。

 人間が自らの死をささげることができるのは、神に対してのみである。そして、もしもそれが本当に正しくささげられれば、それ以上の奉納はありえない。それは絶対の祭りとも言ふべきものである。

 野村秋介氏が二十年前、朝日新聞東京本社で自裁をとげたとき、彼は決して朝日新聞のために死んだりしたのではなかつた。彼らほど、人の死を受け取る資格に欠けた人々はゐない。人間が自らの命をもつて神と対話することができるなどといふことを露ほども信じてゐない連中の目の前で、野村秋介は神にその死をささげたのである。

 「すめらみこと いやさか」と彼が三回唱えたとき、彼がそこに呼び出したのは、日本の神々の遠い子孫であられると同時に、自らも現御神(あきつみかみ)であられる天皇陛下であつた。そしてそのとき、たとへその一瞬のことではあれ、わが国の今上陛下は(「人間宣言」が何と言はうと、日本国憲法が何と言はうと)ふたたび現御神となられたのである。

 野村秋介氏の死を追悼することの意味はそこにある。と私は思ふ。そして、それ以外のところにはない、と思つてゐる。

(仮名遣いは原文のまま)

http://www.peeep.us/2d1f4054

靖国~A級戦犯分祀・国有化しても天皇が参拝しなければ意味ない?
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2014/01/a.html
昭和天皇は殺されかけた宮城事件は「昭和天皇実録」では語られないだろう
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2014/01/blog-post_7548.html
天皇の究極の政治利用とは『玉』のすげ替えである
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2014/01/blog-post_602.html
天皇制を存続させている時点で日本政治が天皇を政治利用している
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2013/11/blog-post.html
安倍首相の『靖国・アーリントン』比較は余りにも幼稚過ぎる
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2014/02/blog-post_4.html
特攻隊は行う必要のなかった敗戦濃厚の大戦末期の『大本営』の尻拭い。
http://hamaguri-inspire.blogspot.jp/2014/02/blog-post.html

특공대는 할 필요 가 없었던 패전 농후 대전 말기 의 「 대본영 ' 의尻拭い.

특공대는 할 필요 가 없었던 패전 농후 대전 말기 의 「 대본영 ' 의尻拭い.

尻拭い= 타인에게 책임을 떠넘기는 것

" 다시는 전쟁 을 반복 하지 말라 " · · · 특공대 의 유서를 읽으면 누구나 그렇게 생각 , 눈물 없이는 볼 수없는 것이다.
특공대 원 이 남긴 유서 와 편지 등은 '전쟁 의 비극 ', ' 사랑하는 사람 에 대한 생각 " 을 철자 한" 평화 의 유언 」· · 확실히 그대로 이다 , 이론은 전혀 없다.

단지 그것을 특공대 의 주인공 을 소재로 한 영화 '영원한 제로' 를 본 후에 같이 " 감상에 젖어 」· 「 감정 」 에 미화 한 것만으로 생각을 중지 해 버리고 좋아 것인가?

" 왜 특공대는 필요 이었는가 ? " · · ·라고 자신의 머리로 생각할 수 있다면, "생각한다 " 이어야한다.

원래 당시 국가 의 지도층 조차 무모하다고 인식 하고 있었다 " 대미 전쟁 = 태평양 전쟁 '은
" 육군과 해군 의 세쿠쇼나리즈무 의한 결정할 수없는 정치 ' 에 의해 전쟁 돌입 한 것이다.

만약 패전 농후하게 된 시점에서 조기 에 무조건 항복 을 받아 있으면,

그들은 젊은 청년 장교 는 특공 필요 가 없었던 것은 아닌지?

그렇다면 죽을 필요가 없었던 것은 아닌지? · · · · 모두가 그러한 의문에 도달 하게 될 것이다.

" 카미카제 특공대 "고 영웅 취급 이지만 특공 보통 의 전법 이 아니다.

특공 는 게릴라전 자체 이다.

" 왜 당시 대전 말기 의 패전 농후 전황 속에서 육 · 해군 특공대 를 편성 했는가 ? "

그들은 특공대는 육군과 해군 의 관료적 참모 들의 세쿠쇼나리즈무 의한 「尻拭い로서의 존재 "이다.
 (尻拭い= 타인의 실패 등 의 뒤처리 를 하는 것)
이제 대본영 육군 과 해군 의 참모 들은 " 서로 의 책임 전가 " 의 결과로 양군 에서 특공대를 내는 것으로 타협 한 것이다.

" 다시는 전쟁 을 반복 하지 말라 " · · · 특공대 사실을 알고 일본인이 그렇게 생각한다면, 일본인 의 손으로 이 전쟁 의 총괄을 해야한다 .

도쿄 재판이 총괄 ? 그것은 전승국 이 "우승자 의 세레모니 」 로 했어 " 잔치 " 에 불과하다.
도조 히데키 비롯한 처형 된 A 급 전범 들은 물론 전쟁 수행 권한으로 책임 은 있지만,
패전국 일본 에서 전승국 ​​의 「 연회」 의 「人身御供" 인 것이다.

특공 하라고 명할 수 는 이른바 ' 죽음 의 선고' 이다.
그 '죽음의 선고' 를 명령했다 대본영 을 단죄 하는 이야말로 일본인 자신에 의한 전쟁 의 총괄 이기도하다.

전후 70 년 이상 지난 지금도 특공대를 미화하는 존재 하는 의미는있는 것일까?
패전 후 해체 된 대본영 의 OB 들은 정 · 관 · 제품 에 들어 중에는 대기업 상사 의 회장 까지 된 인물 도있다. 그들은 대본영 OB 에 특공대를 미화하는 것은 사회적 지위 , 대 공적 을 정당화하는 것이기 때문이다. 그들이 살아있는 동안 은 특공대를 미화 해야하는 셈이다.

" 죽어라 " 갑자기 군 의 상관 에서 말한 젊은 장교 들은 죽고 싶지 않은 것이다 ..... 그냥 죽는 위한 모티베이션 을 " 자기 자신 에서 " 발견 하였다. 그 대답이 '가족' 이며, "어머니" 이며 " 아직 보지 못한 내 아들 "이다. 이것 이야말로 특공대 의 비극이다.

" 특공대는 무엇 이었는가 ? 」라고 미화 아니라 감정론 빼고 검증 해야하며 , 그것이 일본인에 의한 전쟁 총괄 의 하나 이기도하다.
아니면 다시 " 같은 비극 ' 을 자위대 시켜 버릴지도 모르기 때문 이다.
일본 을 일본인 스스로 지키는 것은 당연하다 한중 에서 불평 하는 자격이 없어 .
" 핵무장 '라는 선택 에 직면 되면 그것도 일본인 스스로 일본을 지키기 옵션 중 하나입니다 .
미국 에도 방해 되는 말 은 아니다.

단지, 일본인에 의한 전쟁 총괄을 해야 " 같은 비극 ' 을 또한 확실히 반복한다.
지금 그대로 반복 우려 가있다.

패전 후 육군 · 해군은 해체 되었지만 " 육군과 해군 의 관료적 참모 들의 세쿠쇼나리즈무 "는 지금도 가스 미가 세키 관료 들에게 계승되어 , 그것은 지진 재해 부흥 의 종적 관계 행정 이며, 후쿠시마 원전 사고 에서
아무도 책임을지지 않는 현상 이지만, 그것을 말단 원전 작업 원 을 " 결사대 "라고 미화하거나 미디어 는 스폰서 의 의향을 떠 보도하는 것을 피하고 우리는 어딘가에 그들의 현실을 직시 것을 피하고있다.


( 이하 인용 )
태평양 전쟁 말기 많은 특공대 원 이 날아 오른 구 일본 육군 지란 비행장이 있던 가고시마 현 미나미 큐슈 시는 4 일, 시립 치란 특공 평화 회관이 소장하고 대원 의 유서 등 333 점 의 세계 기억 유산 등록을 목표로 유엔 교육 과학 문화 기구 (UNESCO ) 본부 에 신청서를 송부 했다.

신청 유품 은 " 지란 의 편지 '로 명명 했다. 도시는 평화 회관 수장 의 약 1 만 4 천 점 중 대원 의 이름 과 날짜 가 기재된 본인 의 친필 로 확인 할 수있는 165 인분 을 선택했다.

1945 년 6 월 3 일 지란 에서 날아 오른 동현 하야토 쵸 ( 현 기리시마시 ) 출신 의 와카 마츠 후지오 소위 = 당시 ( 19 ) = 은 절필 ( 최후 를 쓰는 유서 ) 에 " 어머니 후지오 웃고 정복자 ( 유 ) 할 수 있습니다 "라고 철자법, 어머니 에 만감 의 생각 을 담았다.霜出勘平시장은 " 극한 상황 속에서 소중한 사람에게 남긴 메시지를 통해 다시 전쟁 을 반복 하지 말라 하면 세계에 발신 하고 싶다" 고 말했다.

세계 기억 유산은 잊지 말아야 없는 귀중한 문서 등 의 보호 를 목적으로 창설. 네덜란드 ' 안네의 일기 '를 비롯해 국내에서는 야마모토作兵衛가 그린 후쿠오카 현 지쿠 호 지역 의 탄광 기록화 등 3 건이 등록되어 있다. 2015 년 등록 을 위해 국가 가 교토 의 도지 에 전해지는 국보 「 도지 백합 문서 " 교토 부 마이즈 루시 가 " 시베리아 억류 과 일본인 의 인양 관련 문서 " 신청서 제출 을 목표로하고 있다. 1 개국 의 추천 은 2 개까지 일본 유네스코 국내 위원회가 향후 심의한다.

소스 ( 서일본 신문 ) http://www.nishinippon.co.jp/nnp/national/article/67667

지란 특공 평화 회관은 태평양 전쟁 말기 오키나와 전쟁 에서 인류 역사상 유례가없는爆装한 비행기 다함께 적함 에 전력 투구し亡く하신 육군 특수 공격 대원 1,036 명의 영정 · 유품 · 유서 · 편지 등 을 저장 공개하고 있습니다.
특공대 원 이 남긴 유서 와 편지 등은 '전쟁 의 비극 ', ' 사랑하는 사람 에 대한 생각 " 을 철자 한" 평화 의 유언 」입니다 .
이 문서는 전쟁의 비참함 을 세계 사람들에게 구전 " 다시는 전쟁 을 일으켜 은 한다 '는 것을 발신하는 인류에게 매우 귀중한 기억 유산 이라고 생각합니다 .
우리는 특공대 원 이 출격 전에 남긴 " 지란 의 편지 " ( 치란 특공 유서 ) 을 훼손 · 손실없이 저장하고 인류 의 보물 로 다음 세대 에 영원히 구전 해 나가기 위해서, 2015 년 유네스코 세계 기억 유산 등록 을 목표로합니다.
http://www.chiran-tokkou.jp/news/sekaiisan/index.html

败丰富的战争后期的突击队Shirinugui没有必要做了“帝国大本营” 。

败丰富的战争后期的突击队Shirinugui没有必要做了“帝国大本营” 。

Shirinugui =这责任转移给他人

这就是每个人都这样想是要读突击队的意志...... “不要再重复战争” ,也无法消除泪看。
字母,如遗书神风飞行员写道,这是街道......肯定“的佐证和平”的“悲剧之战” , “感情那些谁爱”是拼写出来,没有人反对。

但我去了车站就被美化的“情感”的思想, “沉浸在感伤”为看“零”永恒的娱乐电影与突击队的英雄的主题后,它是吗?

“为什么,突击队还是有必要?如果你能想到的在我的头上, “ ... ,并应”思考“ 。

它被确认为国家在当时甚至鲁莽的领导放在首位“反对美国的战争=太平洋战争”是
它是由战争急于获得由“政治不因陆军和海军的本位主义决定。 ”

如果这么早接受无条件投降,因为他们变得富有,如果失利,

不是没有年轻的年轻军官自杀是什么人?

如果不是有没有必要死吗? ...每个人都会达到这样的疑问。

是英雄的待遇, “自杀队” ,但自杀是不是一个正常的战术。

自杀是游击战争本身。

“为什么在战败厚战争后期当时战争的情况下,土地,海军没有他们组织的突击队? “

他们是突击队“存在, Shirinugui ”我们的陆军和海军的官僚人员的本位主义。
 (要清理,如Shirinugui =其他故障)
我们的工作人员和海军,陆军帝国总部是通过发行由双方军队突击队在此次的“责备游戏彼此”的结果大打折扣。

日本的感觉让你知道,突击队的事实...... “不要再重复战争” ,它应该是这场战争的在日本人手中的概述。

东京审判总结?这是唯一的战胜国却是“礼的赢家”和“夜宴” 。
但有些责任,谁是执行战争检察官当然甲级战犯是东条英机开始,
而一些来自日本的战败国到“盛宴”的战胜国是“人祭” 。

您订购的情况下自杀是一个“句死亡”可以这么说。
这也是战争的由日本人自己的总结是什么谴责的帝国大本营下令“句死亡” 。

不过,我不知道是否有意义的存在,美化突击队战后站立超过70年?
有些人成为了一个主要的贸易公司甚至是总裁和其中进入政府,政府和货物OB我们的帝国大本营的战争结束后,被拆除。美化突击队的帝国大本营转播他们的事情来证明社会地位,职位,成就。我的意思是需要美化的突击队,同时他们还活着。

“在他自己的自己的”年轻军官谁是从军事优势和突然“死”说,发现动机​​模只是......不应该想死。答案是“家庭”是一个“母亲”和“孩子说看不见” 。这才是突击队的悲剧。

“突击队是什么?它应该没有不赞美,如“ ,这也是日本战后总结的一个感伤的原因进行验证。
否则就不是最终可能会由自卫队在“同样的悲剧”了。
能够保护自己的日本人对日本作为理所当然的事,不值得从中国和韩国抱怨。
这是其中一个选项,以保护自己日本的日本人也,如果面对的“核武装”的选择。
这并不是说就是这样,美国。

但是,重复,毫无疑问也是“同样的悲剧”如果日本的战争总结。
还有就是重复它代表关注的问题。

战争结束后,陆军,海军被拆除,但一直流传到霞关官僚即使是现在“我们的陆军和海军衙门员工本位主义” ,它是地震灾后重建,福岛核事故的垂直一体化管理在
目前的情况是,没有人承担责任,但可以美化一个“敢死队”结束核电厂的工人呢,媒体以避免与他的赞助商的意向通知我们,我们正视自己的地方的现实我回避的事情。


(以下引用)
第四,与世界记忆333点,如遗书市知览自杀和平大厅集合成员的遗产的目的,鹿儿岛县,九州南部城市,那里是前日本陆军知览机场太平洋战争,神风飞行员多飞了联合国我被送到一个应用程序的形式教育,科学及文化组织(教科文组织)的总部。

舍利您所申请的,被命名为“信知览” 。约10,004千点和平厅集合,日期和成员名称的城市进行了描述,选择了可以认定为的人的笔迹的165人。

若松不二夫少尉=在县内的时间隼人町(现雾)认为,从知览起飞于1945年6月3日( 19 )=以(遗书都在最后时刻给定的)最后书面笑征服者“母亲不二雄的(煮与“即可)拼写,我把很多想法的想法给母亲。 Shimode宽平市长说, “要发送到的世界,通过留在极端条件下的一个重要的人的消息,并且不要再重复了这场战争。 ”

世界记忆遗产,创立保护的目的,比如不应该被遗忘的一个有价值的文件。包括在荷兰“安妮·弗兰克的日记” ,3个煤矿和记录福冈区域的图像筑山本Sakube德鲁是在国内注册。而对2015年,国之瑰宝的该国被传输到东寺在京都“东治百合文档” ,京都舞鹤的目的是提交申请的“撤出有关的文件和日本西伯利亚拘留”的注册。一国的建议,可高达2 ,未来,日本联合国教科文组织全国委员会是讨论。

源(西报) http://www.nishinippon.co.jp/nnp/national/article/67667

在冲绳的太平洋战争战役,知览自杀和平会馆,保存和肖像,遗物,遗书,为1,036人信军特殊攻击这成为死者施成员全部敌舰平面呈爆装没有人类历史类似情况下打在身上一起已出版。
信,如遗书神风飞行员写了一个“证明了和平”的“悲剧之战” , “感情那些谁爱”被拼写。
在这些材料中,我相信,告诉现场的教训给世界人民战争的恐怖,并将这种被称为“绝不能发生战争再次” ,是非常宝贵的存储遗产为人类。
为了节省,而不必损坏或丢失“信知览”神风飞行员写的(知览自杀遗书)之前出击,去Kataritsui永久下一代作为人类的瑰宝,我们2015我的目标是储存一年联合国教科文组织列为世界遗产。
http://www.chiran-tokkou.jp/news/sekaiisan/index.html

Kamikaze attack is Shirinugui of late war of defeat rich had no need to do the " Imperial Headquarters " .

Kamikaze attack is ※Shirinugui of late war of defeat rich had no need to do the " Imperial Headquarters "

Shirinugui=( To clean up , such as failure of others )


It 's what everyone think so is to be read in a will of Kamikaze- commando ... " Do not repeat the war again " , can not see by eliminating tears .

Letters such as suicide note kamikaze pilot was wrote , which is the street ... certainly " a testament to peace ," the " tragedy of the war " , " feelings to those who love " is spelled out , there is no objection .

But can I had gone to stop thinking just by beautifying the " emotion ", " immersed in the sentimental " as After watching "zero " eternal entertaining movie with the theme of the hero of Kamikaze- commando it Is it?


"Why , Kamikaze- commando or was necessary ? If you can think of in my head and " ..., and should be " think " .

The first place it was recognized as a reckless even the leadership of the state at the time " against the U.S. war = the Pacific War " is
It is obtained by war rush by " politics not be determined due to sectionalism of the Army and Navy ."

If so accept the unconditional surrender early as they become rich if defeat ,

Than did not have young young officer to suicide are they?

If , than there is no need to die ? ... Everyone will reach such a question .

Is a heroic treatment as " suicide corps " , but suicide is not a normal tactics .

KAMIKAZE is a guerrilla war itself .


"Why , in a war situation of defeat thick of late war at the time , land, navy did they organize the Kamikaze- commando ? "

They Kamikaze- commando is " existence as Shirinugui " by sectionalism of bureaucratic staff of our army and navy .
 ( To clean up , such as failure of  others )
Our staff and Navy , Army Imperial Headquarters is was compromised by issuing a Kamikaze- commando from both armies as a result of the " blame game of each other " in this .

Japanese feel so you know that the fact of Kamikaze- commando ... " Do not repeat the war again " , it should be an overview of this war at the hands of the Japanese .

Tokyo trial summary ? It is only the victorious powers did as a " ceremony of the winners " and " banquet " .
But some responsibility as a war prosecutor course Class-A war criminals who were executed was Hideki Tojo beginning ,
And some of the victorious powers from the defeated nation of Japan to " feast " is " human sacrifice " .

That you order a case suicide is a " sentence of death " so to speak .
It is also a summary of war by the Japanese themselves what condemn the Imperial Headquarters ordered that the " sentence of death " .

Still , I wonder if there is meaning to the existence to beautify Kamikaze- commando standing more than 70 years after the war ?
Some persons became even a president of a major trading company and among them into the government , government and goods OB our Imperial Headquarters that after the war , was dismantled . To beautify the Kamikaze- commando for the Imperial Headquarters OB they are a thing to justify social status , position , achievements . I mean there is a need to beautify the Kamikaze- commando while they are alive .

" In his own own " young officer who was said from a military superior and suddenly " die " and found motivation for die just ... should not want to die . The answer is " family" is a "mother " and " child that unseen " . Only this is the tragedy of the Kamikaze- commando.

" Kamikaze- commandoo What was ? It should be verified for sentimental reasons without not glorify such as " , it is also one of the war summary by Japanese .
Otherwise it is not may end up by the Self-Defense Forces in the " same tragedy " again .
Able to protect their own Japanese on Japanese as a matter of course , does not deserve to complain from China and South Korea .
It is one of the options to protect themselves Japan Japanese also it if faced with the choice of " nuclear-armed " .
Need not be disturbed even in the U.S. .

After the war , the Army - Navy was dismantled , but has been handed down to the Kasumigaseki bureaucrats even now " sectionalism of bureaucratic staff of our Army and Navy " , it is a vertically integrated administration of the earthquake reconstruction , the Fukushima nuclear accident in
The current situation is that no one take responsibility , but you can beautify a " suicide squad " to end nuclear power plant workers it , media to avoid having to report it with his intention of sponsors , we face up to the reality of their somewhere I'm avoiding things .

Kasumigaseki=capital

( Citation below )
The 4th , with the aim of world memory Heritage of 333 points such as the suicide note of members of Municipal Chiran suicide peace hall to collection , Kagoshima Prefecture, southern Kyushu City, there was a former Japanese army Chiran airfield Pacific War , kamikaze pilot many flew the United Nations I was sent an application form educational, Scientific and Cultural organization ( UNESCO ) headquarters .

Relic you are applying for and was named "Letter from Chiran " . The city of about 10,004 thousand points of peace Hall collection , date and name of the members are described , chose the 165 persons that can be identified as the handwriting of the person .

Wakamatsu Fujio Ensign = at the time of the prefecture Hayato -cho (now Kirishima ) thinks that took off from Chiran on June 3, 1945 (19 ) = to ( suicide note are given in the last moment ) last writing laughing Conqueror " Mother Fujio is ( boiled the spelling with " you can ) , I put the thought of many thoughts to the mother . Shimode Kanpei mayor said, " want to send to the world through a message left on an important person in extreme conditions , and do not repeat the war again ."

World memory Heritage , founded for the purpose of protection , such as a valuable document that should not be forgotten . Including " The Diary of Anne Frank " in the Netherlands , 3 coal mine and record images of the Fukuoka region Chikuho Yamamoto Sakube drew is registered in the country. And towards the registration of 2015 , a national treasure that country is transmitted to To-ji Temple in Kyoto " Toji lily document" , Kyoto Maizuru is aimed at application submission of " withdrawal related documents and Japanese Siberian detention " . Recommendation of one country can be up to 2 , future , Japanese National Commission for UNESCO is to discuss .

Source ( West newspaper ) http://www.nishinippon.co.jp/nnp/national/article/67667

In the Pacific War Battle of Okinawa , Chiran suicide peace Kaikan , save and portrait , relics , suicide note , letter of 1,036 persons Army special attack members which became deceased Shi hit the body together with ALL enemy ships plane was爆装no human history similar case has published .
Letter , such as suicide note kamikaze pilot was wrote is a " testament to the peace " the " tragedy of the war " , " feelings to those who love " was spelled .
In these materials , I believe Telling Live Lessons to the people of the world the horror of war , and to transmit that referred to as " must not occur to war again " , to be extremely valuable storage heritage for mankind .
In order to save without having to damage or lost "Letter from Chiran " a kamikaze pilot was wrote to sortie before the ( Chiran suicide suicide note ) , and go Kataritsui permanently to the next generation as a treasure of the human race , we , 2015 I aim to UNESCO world heritage Site of storage year .
http://www.chiran-tokkou.jp/news/sekaiisan/index.html